Witaj na Zalosni.pl    Dziś jest , , roku / godzina :

Zapamiętaj mnie   Zapomniałem hasła  

Nie masz u nas konta? ZAREJESTRUJ SIE TERAZ
>---->Konto Vip <----<
Rekrutacja Administracji na Serwery [FFA]
Zalosni.pl
Serwery Zalosni.pl
# Nazwa serwera TYP IP/Port Haslo Monitor Serwera
1. Zalosni.pl [FFA] S/NS 80.72.41.226:27065
brak
2. Zalosni.pl [FFA][HLTV] S/NS 94.23.89.136:27036
brak
3. Zalosni.pl [DM] S/NS 91.203.223.220:27042
brak
4. Zalosni.pl [Ventrilo] TS vt.ventrilosrv.com Port:6342
zal123

Sponsorzy Zalosni.pl
Partner Serwera [FFA]
Partner Serwera [DM]
Psychostaty Serwera [FFA]
Zalosni.pl

Zamknięty przez: vlogical
2010-07-23, 21:50
Break jako admin ;)
Autor Wiadomość
 Break 

Informacje
Państwo:
Poland

Wysłany: 2010-07-23, 20:53   Break jako admin ;)

Imię:
Emil

Nick w grze:
Break

Ile Grasz w Cs'a?:
2,5 roku

Znajomość AMX:
6/10 (kiedyś chciałem wykupić adma i czytałem, analizowałem i przestudiowałem, niestety nie byłem pewny czy sobię poradzę i odpuściłem, gdyż było dużo adminów na tamtym serwie).

Dlaczego to właśnie ty masz zostać wybrany?:
1. Wyeliminowałbym graczy pragnących się popisać swoimi dodatkami (wh, aimbity itp).
2. Ostatnio (ok 2,5 dnia) nie było żadnego adma, i ludzie se rali na "dodatkach ile chcieli", końcu przybyli i atmosferę oczyścili.
3. Wysyłałem sporo smsów, które mieli kosztować np 4zł a kosztowali po 18 czy 20zł i nie miałem korzyści (było to krętactwo).
4. Dowiedziałem się iż koszt admina metodą płatności sms na mies to około 5zł +Vat chyba 6,44zł czy jakoś tak, więc to nie pieniądz w porównaniu do innych płatności.
5.Uważam wytrzymam 3 misące, gdyż więcej nie mogę zagwarantować, więc byłbym wypłacalny, gdyż chyba jak już opisałem to na innych serwach koszt admina to około 20zł sms a przelew 12...
6. Uważam, iz będzie się ze mną dobrze współpracować.

Mając Admina w jakim sensie jestes w stanie pomagać na załosni.pl:
Hm, trudne pytanie, ale myślę, iż z tego wybrnę. Praktycznie to starałbym się pomagać na forum i sęk to na serwerze.

Jak długo grasz już na Żałosnych?:
2 lata (na różnych serwach), kiedyś nie było tylu serwów co teraz, byli chyba ze 3... grałem o nikach np, Veksel, gdyż nie wiedziałem jeszcze jaki nik wybrać, w końcu stały od 2 lat nie zmieniam, 2 miesiące nie grałem i ludzie zapomnieli już o mnie, zresztą nawet nie pamiętam jaki miałem niki.

Kilka słów o sobie:
Pisze drugi raz, gdyż się rozpisałem i forum mnie automatycznie wylogowało i nie zapisała się moja wiadomość, ponownie logowanie i ponowne pisanie tematu (cóż czasami tak bywa, że trza 2x robić)...
Grałem na samym początku 2,5 roku temu na różnych nikach, gdyż nie wiedziałem i nie byłem pewny który wybrać. Na taki jednym serwerze (nie wiem czy mogę podać, gdyż jest to jak reklamowanie serwera, więc się wstrzymam), admin zrobił mi bana na 7dni bez zrobienia ssów, nie wiem co to było, starałem się o unbana, ale gdyż ludzie z serwera niebyli przyjaźni więc napisałem "jak nie chcecie mnie na serwie napiszcie to odejdę", szczególnie taki jeden admin był złośliwy, unbana nie dostałem, po 7 dniach grać mogłem ale na forum napisałem (gdyż odwiedzałem) to co powyżej w "...". Zresztą to było i minęło, nie lubie pisać o przeszłości.
Możliwe, iż krótko spędzam na forum, ale jakbym dostał adma a byłoby konieczne być na forum to uważam, iż znalazłbym 10-15min dziennie na forum.
Żem i tu się rozpisał, ale już mnie palce bolo, więc może napiszcie co chcecie wiedzić to odpisze, bo nie wiem co pisać.

Podkreślam, iż piszę drugi raz ten post, gdyż tamten gdzieś znikł, gdyż po akceptacji wprowadzenia posta na forum poproszono mnie o zalogowanie się i po temacie...

Cóż jak jakieś pytania to pisać.

PS: Ludzie takiego admina jak ja to okazja ;)

Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania o admina.
Postaw piwo autorowi tego posta

NeithaN 
Admin[FFA]
Neithan wh

Informacje
Państwo:
Indonesia

Piwa: 5/19
Wysłany: 2010-07-23, 20:57   

Mówiłem Ci, że rekrutacja zamknięta...
Tylko 3 posty...

I nie wiem o co chodzi w punkcie 3. "Dlaczego masz zostać wybrany" ,
a 4 i 5 punkt nie mają sensu ^^.

Kolega jest spoko, ale czy aby na pewno 18 lat? Nie jednokrotnie odniosłem wrażenie, że masz mniej ;p
--------------------

Break 

Informacje
Państwo:
Poland

Wysłany: 2010-07-23, 21:08   Break jako admin ;)

faktycznie, może i nie mają sensu.
jak chodzi o wiek, to nie lubię chwalić się wiekiem, gdyż to może zabrzmieć głupio, ale np w takiej sytacji iż ten ma 16 lat i każdy obraża i wali, że to dziecko itp, a jakby nie zrobić to i tak źle. jedynie jak mogę udowodnić mój wiek to:
1. skan dowodu osobistego
2. podłączenie mikro i pogadanie z kimś w csie

możliwe, że czasami wygłupiam się na serwie :(

no cóż nie każdy jest idealny :D

dzięki za zaangażowanie się tematem ;)

vlogical 
Mod-Team
Ojciec Dyrektor

Informacje
Państwo:
Poland

Piwa: 17/14
Wysłany: 2010-07-23, 21:50   

1.
Break napisał/a:
Jak długo grasz już na Żałosnych?:
2 lata (na różnych serwach)

Cóż ja gram na Żałosnych prawie od początku istnienia i wydaje mi się, że sieć ma (dużo) mniej niż dwa lata...

2. Z tego co wiem rekrutacja zamknięta

więc
--------------------
Gość, nie stawiam piwa nieletnim [+18]

Jeżeli uważasz, że powyższe zdanie Cię obraża (i masz mnie zamiar o tym powiadomić na PW) to twoje IQ wyraża się liczbą niższą niż twój wiek.

S P O N S O R

Skad: SMOKO.pl
Google

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Zasady Postowania Opcje